32 преместваеми обекта по плажовете на курорта Слънчев бряг са

...
32 преместваеми обекта по плажовете на курорта Слънчев бряг са
Коментари Харесай

32 преместваеми обекта по плажовете на Слънчев бряг са незаконни​

32 преместваеми обекта по плажовете на курорта " Слънчев бряг " са отвън одобрените схеми за преместваеми обекти и следва да бъде подаден сигнал за тях до основния проектант на Община Несебър и министъра на туризма, съобщи в Ловеч министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Слънчев Бряг, Несебър

По думите му противоречивите пет заведения в комплекса " Какао бийч " на южния плаж в " Слънчев бряг " са законни. Това е посочил отчетът на Дирекцията за Национален и строителен надзор.

Министър Нанков добави, че има и няколко градежа, категоризирани като преместваеми обекти, които са противозаконни и там ще бъдат подхванати съответните дейности.

" Говорим за една алея, приказваме за ограда до хотел " Империал ", паркинг пред ресторант " Фригата ". Това са противозаконните градежи, които са регистрирани като преместваеми обекти. Убеден съм, че министър Симеонов също осъзнава това, защото предложенията, които е внесъл за промени в Закона за устройство на територията, са в тази тенденция - тези, а и освен тези заведения по нашето Черноморие да бъдат категоризирани не като преместваеми обекти и надлежно да не бъдат изграждани, поставяни и така нататък Но следва законодателят да реши ще одобри ли предложенията или не ", добави Нанков.

Той съобщи още, че тридесет % е действителното физическо осъществяване на деветте километра от новия сектор на автомагистрала " Хемус " от Ябланица до пътен възел " Боаза ".

" Предсрочно ще сме подготвени, не за две години както е по контракт, а за година и шест-седем месеца. През идващите два месеца ще стартираме търговете за Ловеч - Плевен, подготвени сме с проектирането на 52 км ", съобщи министърът.

Николай Нанков връчи в Ловеч дипломите на 65-тия випуск зрелостници от Профилираната езикова гимназия " Екзарх Йосиф I ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР