32-годишният Николай Пилев, електротехник в известно шивашко предприятие в Гоце

...
32-годишният Николай Пилев, електротехник в известно шивашко предприятие в Гоце
Коментари Харесай

Първи подробности за трагедията със самоубилия се в Гоце Делчев Николай СНИМКА

32-годишният Николай Пилев, електротехник в известно шивашко дружество в Гоце Делчев, за който БЛИЦ заяви, че се е самоубил, е бил открит тази заран, висящ с въже на шията си, на тавана на предприятието, оповестява "Монитор ".

От известно време той е живеел със брачната половинка си Джесика, която е от гърменското село Дъбница, на квартира в Гоце Делчев. Нямали деца. Иван Чилев, прокурор в Гоце Делчев сподели пред публицисти, че младият мъж е влезнал през вчерашния ден към 13.05 часа в предприятието и е открит обесен през днешния ден сутринта.

Трагичният случай се проверява, само че съгласно сътрудници и познати на младия мъж той е злоупотребявал с алкохол и опиати и напоследък постоянно е бил в несъответстващо положение. Мъжът е от близкото до Гоце Делчев село Господинци.

Името на Николай Пилев нашумя през май предходната година, когато гръмна скандал за атакуван от него екип на Спешна помощ. Тогава след съвещания с психиатър Николай бе настанен за лекуване в профилирано поделение в Благоевград.

От друга страна пък Николай Пилев е бил извънредно интелигентен юноша, само че както споделят познатите му, не умеел рационално да употребява мозъка си.

През декември 2018 година той и негов другар изработили неповторим план за преработване на пластмаса, който бе отличен преди всичко на влиятелен семинар, проведен от германско-българска индустриална камера.

В конкуренция с младежи от цялата страна десетчленно жури оцени високо техния план, а спечелилият Пилев получи покана през 2019 година да презентира плана си в Берлин.

Собственикът на най-голямото шивашко дружество в района, господин Бертрам Ролман даде обещание тогава да осъществя пръв в България енергийния план на Николай Пилев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР