32-годишният испански футболист Уго Маглио ще бъде изправен пред съда

...
32-годишният испански футболист Уго Маглио ще бъде изправен пред съда
Коментари Харесай

Дадоха на съд футболист, опипал талисмана на отбора

32-годишният испански футболист Уго Маглио ще бъде изправен пред съда по обвинявания в полово принуждение. Твърди се, че преди мач спортистът докоснал гърдите на жена, облечена в костюм на папагал - тя била талисманът на противниковия тим Еспаньол. 

Съобщава се, че случаят е станал на терена преди началото на мача през 2019 година, когато Маглио и неговите съотборници от Селта Виго са се ръкували с играчи на Еспаньол.

Първоначално делото против спортиста, който изрично отхвърля виновността си, беше прекъснато, само че решението беше анулирано след обжалване, написа изданието Sport Bible. Футболистът твърди, че наличните видеозаписи демонстрират неговата непорочност. Съдът обаче реши, че събраните доказателства са задоволителни за ново дело, планувано за юли тази година.

" Въпреки че поздравът се случва бързо, той продължи по-дълго, в сравнение с в други случаи. Виждаме, че нещо се случва сред талисмана на тима и играча. Така че е изцяло допустимо тези докосвания да са се случили ", сподели съдията на предходно съвещание.

Ищецът, разпозната единствено като Ана, твърди, че тогавашният капитан на Селта Виго бръкнал под костюма й и я „ хванал за гърдите “.

Маглио от своя страна изясни пред кореспонденти, че преди мача е бил напълно съсредоточен върху играта, защото тимът му се е борил да резервира мястото си в Ла Лига.
 Футболист, състезател, състезател, амулет на тима, полов тормоз, корт, Испания, странности Екипни талисмани, облечени като папагали Снимка: Espanyol
Испанецът сега играе за бразилския клуб Интернасионал. Ако футболистът бъде приет за отговорен, прокуратурата ще изиска заплащане на санкция, оповестиха от мадридския съд.

Отбелязва се, че жертвата на тормоз е работила като амулет от 2006 година, само че е напуснала тази работа през 2021 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР