32-годишният бургазлия Иван Петров, известен в подземния свят с прозвището

...
32-годишният бургазлия Иван Петров, известен в подземния свят с прозвището
Коментари Харесай

Ексклузивно! Стана ясна причината за мистериозната смърт на екслейтенанта на Митьо Очите - Иван Гагара

32-годишният бургазлия Иван Петров, прочут в подземния свят с прозвището Гагара, е умрял в психодиспансера от здравословен проблем, заяви пред публицисти шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас старши комисар Калоян Калоянов, представен от " Флагман ".

„ Образувано е досъдебно произвеждане, осъществена е аутопсия, която е открила, че е умрял от здравословен проблем, само че защото е в границите на досъдебното произвеждане няма по какъв начин да разясня подробности”, сбит бе Калоянов.

Гагара е признат по неотложност в ЦПЗ „ Д-р Иван Темков” на 23 юли, след невъобразим екшън в сладкарница в бургаския ж.к.”Меден рудник”. Гагара, нахлул в заведението във очевидно несъответстващо положение към 3:30 часа. Петров блъснал с пестник клиент на заведението, а по-късно нападнал и сервитьорката.

По зла подигравка на ориста той е наказан по Указа за битка с дребно безчинство (УДБХ) няколко часа преди да издъхне в психото. Между кориците на делото, обсъждано в Районен съд-Бургас, е разказан и случаят, който дава цялостни детайлности за последната изцепка на Петров.

След като е блъснал с пестник в главата клиент на сладкарница, той нападнал и сервитьорката. Разкрещял й се:”Свиня делеба, ела ми дай да хапвам!”, а минута по-късно почнал да вилнее и троши каквото му видят очите. Изплашеното момиче незабавно натиска паник бутона, а на място се оказват двама гардове на охранителна компания „ Аркус сигурност”. Иван обърнал експанзията си към тях, замахнал да ги удари, което наложило те да му извършат цивилен арест преди да дойде полицията. На базата на тези доказателства Гагара е наказан на 500 лв. санкция.

Иван Петров е знаково име в бургаския ъндърграунд. Преди години той гравитираше към несебърския необут Димитър Желязков-Очите. През 2010 година бе наказан, дружно с някогашният водач на Очите – Неделчо Ангелов-Дечката за наркораразпространение. Според прокуратурата Дечката поема бизнеса на Желязков, откакто го вкарват в пандиза през 2007 година.

Разследването тогава сподели, че Гагара е заемал значимо място в йерархията на незаконната група. Бил е действен необут на отряда и е осигурявал доставките на хероин. След като бе наказан и изтърпя наказването си, Иван Петров прекаляваше с опиатите, нещо, което изпържи мозъка му и се появиха психическите му проблеми, разкриха негови близки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР