32-годишната порнозвезда от Мурманск Елена Беркова се включва в надпреварата

...
32-годишната порнозвезда от Мурманск Елена Беркова се включва в надпреварата
Коментари Харесай

Порнозвезда се изправя срещу Путин в битката за Кремъл

32-годишната порнозвезда от Мурманск Елена Беркова се включва в конкуренцията и ще се състезава с Владимир Путин за президентския пост на Русия следващата година.
Това разгласи самата тя в профила си в Инстаграм, където има 642 000 почитатели.

За да получи поддръжката на гласоподавателите, Беркова, която е майка на две деца, планува в своята стратегия въвеждането на смъртно наказване за полов тормоз. Платформата й планува и възбрана на носене за рускините на поли по-дълги от 40 сантиметра. В учебните заведения пък Елена счита да вкара часове по полово обучение и даже изпит по секс.

32-годишната кандидатка за държавен глава на Руската Федерация планува въвеждането на смъртното наказване "тъй като й било писнало от хора като Харви Уайнстийн ".

Другите пунктове от програмата на порно звездата плануват да направи "почти невероятно " даването на бракоразвод на мъжете, защото цялата тежест по развъждането на децата се стоварва върху дамите.

Елена Беркова твърди, че била натрупала задоволително политически опит, откакто взела участие в кметската конкуренция за градоначалник на Сочи.

Други по-известни и привличащи вниманието на всеобщата аудитория в Русия претенденти за президент са известната телевизионна водеща от Санкт Петербург Ксения Собчак, както и журналистката Екатерина Гордон.

Тъмнокожият блогър Самсон Шоладеми също публично разгласи своето предпочитание да взе участие в президентските избори в Русия през 2018 година под лозунга "За Русия без фалш ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР