32-годишна студентка от Уганда организира сватба, на която се ожени

...
32-годишна студентка от Уганда организира сватба, на която се ожени
Коментари Харесай

Родители доведоха жена до решението да се ожени сама за себе си

32-годишна студентка от Уганда провежда женитба, на която се ожени за себе си, с цел да спрат родителите й да се безспокоят, че дъщерята им към момента е сама и няма деца. Това съобщи " Дейли Мейл ", написа Блиц.

``
реклама

Въпреки обстоятелството, че Лулу Джемима към този момент е приключила бакалавърска стратегия в университета " Макарай " в Сидни и е почнала магистърска степен в Оксфордския университет в Обединеното кралство, родителите й били по-заинтересовани от брачното й състояние, в сравнение с от университетските й достижения.

" Моите родственици единствено ме питаха по кое време ще се омъжа. В Уганда това е доста значимо. На второ място беше въпросът по кое време ще имам деца ", сподели момичето.

За да приключи това, Джемима дружно с приятелите си проведоха комична женитба, на която тя даде обещание на себе си да се обича в наслада и тъга, в благосъстояние и беднотия, както и в болест и здраве. Родителите на момичето не участваха на тази гала.

" Когато говорихме на идващия ден, майка ми беше озадачена и леко оскърбена, само че тя сподели, че даже фактът, че мога да облека сватбена рокля, потвърждава готовността ми за брак ", сподели Джемима.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР