32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско.

...
32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско.
Коментари Харесай

32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско

32-годишна жена е убита от мъжа си в село Макариополско. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

Убийството е станало на 26 юни 2018 година към 22.16 часа в къща в село Макариополско, община Търговище. 40-годишен мъж с букви Х.М. от село Трапище, община Лозница, е нанесъл с нож прободна рана в региона на сърцето на 32-годишна жена, също от село Трапище, с която живеели на фамилни начала. В резултат дамата е умряла.

Извършен е оглед на местопроизшествието от оперативно-следствена група. Трупът на дамата е откаран в МБАЛ - Търговище за аутопсия. В районно управление (на МВР) - Търговище не престават процесуално-следствените дейности по документиране на закононарушението. Около два часа след приемане на сигнала за незаконното действие Х.М. е открит от полицейски чиновници в друга къща в с. Макариополско и е арестуван в районно управление (на МВР) - Търговище за период до 24 часа.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателния кодекс по разказа на районно управление (на МВР) - Търговище. Действията по следствието се правят под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Търговище.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР