31-годишният Дейвид Джеръм Джаксън, който бягаше от два месеца във

...
31-годишният Дейвид Джеръм Джаксън, който бягаше от два месеца във
Коментари Харесай

Откриха издирван от полицията сгънат в пералня

31-годишният Дейвид Джеръм Джаксън, който бягаше от два месеца във Флорида, Съединени американски щати, беше открит от полицията сплескан в пералня. 

Мъжът беше търсен за случай от 14 март, при който се допуска, че е стрелял с револвер в дом. Обвиненията включват пукотевица с револвер в жилище, утежняващо нахлуване със смъртоносно оръжие, незаконно увреждане на имущество и владеене на огнестрелно оръжие от наказан нарушител, пише FOX News.

Заместник-шерифите споделиха, че са получили информация, че Джаксън е в дома. След като обширно претърсили помещенията, служителите на реда отишлш в пералното помещение, където най-сетне намерили Джаксън заклещен в пералнята.
 Престъпникът се криеше в пералнята, пералнята се сгъна на половина, мъжът се криеше от полицията, заповед за търсене Джексън беше задържан Снимка: Escambia County Sheriff`s Office
Служителите извадили „ сгънатото “ тяло на Джаксън от „ изненадващо дребния тъпан на пералнята “. Изражението на хипотетичния стрелец било композиция от виновност и разстройване, споделиха помощниците на шерифа. „ Той беше изваден от сушилнята крак по крак ", сподели поицаите. После помощниците премахнали три чаршафа, два несъответстващи чорапа и смачкана кърпичка от изненадващо набръчкана риза от Междузвездни войни.

Джексън е арестуван.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР