31-годишен индиец, който от години живее и работи в Несебър

...
31-годишен индиец, който от години живее и работи в Несебър
Коментари Харесай

Мутри пребиха търговец в Несебър


31-годишен индиец, който от години живее и работи в Несебър e пребит грубо, а главният претекст наподобява расова злоба, научи Флагман.бг.

Екшън се е разиграл на празника на града – 15 август, когато в действителност индийците чествали своята самостоятелност.

Гурвинтер С. е женен за българка, с която от близо 6 години имат малко павилионче за артикули, импортирани от Индия – шалове, подправки и бижута. Рано сутринта в четвъртък, както нормално, Гурвинтер С. отворил сергията си.

Заради цвета на кожата му Гурвинтер постоянно бивал обиждан от локалните търговци. Най-голям проблем му създавала жена, която стопанисвала търговски обект наоколо до неговия. На 15 август мъжът най-учтиво я помолил да спре с обидните нарицателни. Жената обаче се оказала много нападателна и с изключение на, че му се развикала в лицето, го заплашила и с физическа разпра. След минути на алеята в Несебър се повили две горили – добре поставени и надъхани, които спукали от пердах чужденеца, пристигнал от далечната страна.

Така вместо Гурвинтер да чества Деня на Несебър и Независимостта на Индия, той прекарал нощта в болница. От мощните удари на коравите момчета, индиецът е със строшен ребро и няколко рани по тялото и лицето.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР