31 август е специален ден за Луиза Григорова. Актрисата сподели

...
31 август е специален ден за Луиза Григорова. Актрисата сподели
Коментари Харесай

Луиза Григорова с послание към Весела Бабинова - slava.bg

31 август е специфичен ден за Луиза Григорова. Актрисата показа това в Instagram и посочи, че датата от календара е по-различна за нея, тъй като на нея се е родила нейната другарка и колежка Весела Бабинова.

"Нашата история с Весела стартира преди 11 години и е от тези връзки, на които се споделя “любов от пръв поглед”. Завършихме в един клас в НАТФИЗ през 2013 година, още същата година И ДВЕТЕ бяхме поканени да станем част от трупата на МГТ "Зад Канала " и сме там до през днешния ден, през годините минахме през какво ли не и все паралелно и напред дружно, а в този момент и двете чакаме още веднъж дружно, първите си деца! ", написа тя във Фейсбук.

Григорова, която чака първото си дете, се пошегува, че както постоянно с Бабинова са дружно, нищо чудно да са заченали децата си едновременно.

"И знам, че постоянно ще е по този начин и постоянно ще вървим един до друг, тъй като някои неща просто са си орис и някои връзки са кармични. Днес Весела има рожден ден! И аз я обичам! ", приключва обявата си Луиза.

Наскоро Григорова навлезе в деветия месец и показа, че с напредването на времето всички към нея се приготвят за бебето.

"Благодарна съм, че в този интервал съм обградена от обич и схващане, от поддръжка и мноооого усмивки ☺️ Е, хормоните обичат да ми напомнят, че са тотално разбъркани и да ме карат да се наскърбявам, да рева, само че тъкмо за това благодаря на фамилията и приятелите си, тъй като те са тук до мен и ме карат да не помня бързо за неприятното въодушевление ", разяснява тя.

Иначе Весела Бабинова не обича да приказва за бременността си. След като разгласи, че ще става майка, актрисата е качила единствено още една фотография с корема - от плажа, където половинката й я гали нежно. Тя не е споделила пред медиите пола на детето и по кое време би трябвало да се роди, само че съгласно изявленията на нейната другарка, това би трябвало да стане напълно скоро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР