300 незаконни и грозни бараки в Златни пясъци ще посрещнат

...
300 незаконни и грозни бараки в Златни пясъци ще посрещнат
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна: Защо бездействат министърът на туризма Илин Димитров и институциите?! | „Златни“ ли са незаконните бараки в Златни пясъци?

300 противозаконни и грозни бараки в Златни пясъци ще посрещнат първите туристи за Великден. Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе от Промяната в политиката, и институциите скандално мълчат и бездействат. Въпреки сигналите на кмета на Варна Иван Портних до отрасловото ведомство, до Софийската градска прокуратура против наложената „ от горната страна “ скица за битака в курорта в прорез със закона и против 3-годишното безучастие на РДНСК, която не желае да ги отстрани. С някаква официална инспекция, обещана неизвестно за по кое време, министърът на туризма се измъкна все едно, че въпросът е решен.

Кое им върза ръцете на Илин Димитров и на институциите, че не желаят да приключат казуса с противозаконните бараки в най-големия курорт по Северното Черноморие? Натиск от Иванкостовите приватизатори на комплекса или облаги от „ златните “ павилиони, които носят десетки милиони лв. на сезон и пълнят партийните касички на ДеБъ, а към този момент и на Промяната?! А техните деятели и претенденти за депутати в общата варненска листа се вършат на ни чули, ни видели какво желаят варненци и посетители – да не им се ветреят гащи и чорапи пред морската панорама. Да имат тротоари за разходка, а не на прибежки да се пазят от колите, заобикаляйки големите сергии в курорта.

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР