300 000 лв. ще получи Благой Георгиев за участието си

...
300 000 лв. ще получи Благой Георгиев за участието си
Коментари Харесай

300 бона взима Джизъса от „Сървайвър“

300 000 лева ще получи Благой Георгиев за присъединяване си в Сървайвър, твърди „ България Днес “.

Бивши футболист си договарил пословичен хонорар с цел да отиде на остров в Карибско море. През тази година „ Сървайвър “ ще бъде копродуциран от турска компания, а бюджетът на предаването бил голям за родните стандарти - няколко милиона. Още при първата среща Благой декларирал, че ще бъде част от шоуто в случай че му платят 300 бона. Само против тази сума някогашният футболист бил податлив да се раздели с младата си жена и да се подложи на тежки тествания на едно от най-опасните места на планетата, където насекомите са смъртоносни. Преговорите сред Сървайвър и Джизъса траяли близо три месеца . В един миг когато сякаш всичко било пред сключване, Благой изненадващо се отказал. След нови диалози Георгиев още веднъж дава зелена светлина, че се впуска в рисковото реалити.

Джизъса бил в топ форма и подготвен да се бори за огромната премия от 200 бона , издават близки до него. Той упражнявал всеки ден и с неспокойствие очаквал да се качи на самолета за Южна Америка. От там участниците ще бъдат превозени с транспортен съд до острова в Карибския басейн.

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат доста по-малко възнаграждения. Говори се че в тима на „ Известните “ влизат готвачката Божана Кацарова, ММА Боецът Георги Валентинов, актьорите Снежана Макавеева, Филип Буков и др.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР