30 грама съдържат около 150 kcal, 15 грама здравословни мазнини

...
30 грама съдържат около 150 kcal, 15 грама здравословни мазнини
Коментари Харесай

Тиквените семки – естествени мултивитамини

30 грама съдържат към 150 kcal, 15 грама здравословни мазнини и 8-10 грама растителен протеин. Риа Новости споделя какви други преимущества имат тиквените семки и по какъв начин да ги включим в менюто си.
Тиквените семки са богати на минерали
 Човек с наднормено тегло построява по-трудно имунитет Човек с наднормено тегло построява по-трудно имунитет
Глобална пандемия от затлъстяване заплашва света, предизвестява Организация на обединените нации. Според прогнозите на Организацията, до края на годината над 130...
Те съдържат голми количества магнезий, манган, мед, цинк, и желязо. Магнезият усъвършенства настроението и съня. Манганът е значим за производството на колаген, тъй че без него няма да имате здрава кожа и кости. Медта обезпечава сила, а желязото оказва помощ за доставянето на О2 до клетките. Цинкът поддържа имунитета, хубостта на кожата и зрителната заостреност. Само една порция тиквени семки обезпечава 14 до 42% от дневната ви потребност от тези хранителни субстанции.
Те са с високо наличие на
А точно каротеноиди и витамин Е. Антиоксидантите облекчават възпаленията в тялото и по този метод предотвратяват болести.
Тиквените семки са богати на
Това е един от най-хубавите растителни източници на омега-3 мастни киселини. Те защищават тялото от сърдечни болести, понижават риска от сгъстяване на артериите и също понижават възпаленията.
 За децата в пандемията - ваксина или стимулиране на естествения имунитет За децата в пандемията - ваксина или стимулиране на естествения имунитет
Ако децата прекарват леко ковид - то тя е рискова за личния състав в едно учебно заведение. Наистина е редно децата да носят маски в учебно заведение,...
Тиквените семки оказват помощ за надзор на
Изследванията демонстрират, че този артикул оказва помощ да се избегне развиването на диабет вид 2 и понижава риска от затруднения. Това се дължи на обстоятелството, че семената усъвършенстват регулирането на инсулина и защищават органите от последствията от заболяването.
Тиквените семки ще оказват помощ и на имунитета ви
Те оказват помощ на организма да се бори с бактериите и вирусите, само че нормално за разлика от други потребни ядки не предизвикват алергии или нетърпимост.
Можете да поръсите тиквени семки върху съвсем всяко ядене - от овесена каша до сладкиши и салати. Можете да ги добавите в сурово положение към коктейли, кисело мляко, зърнени храни, десерти. Просто не се опитвайте да ги обработвате топлинно – потребните субстанции в тях понижават с високите температури.
 6-те най-хубави трика за СИЛЕН имунитет през есента 6-те най-хубави трика за СИЛЕН имунитет през есента
Имунитета ни има огромна потребност от укрепване преди всеки нов сезон, по тази причина е добре да започнете от рано. Днес ще ви споделим  5 три...
* Превод: БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР