30-годишният русенец Георги Атанасов не можа да пребори рака.Издъхнал е

...
30-годишният русенец Георги Атанасов не можа да пребори рака.Издъхнал е
Коментари Харесай

Жоро от Русе загуби битката с рака

30-годишният русенец Георги Атанасов не можа да пребори рака.

Издъхнал е през вчерашния ден, 13 февруари в дома си и до последно е имал вяра, че положението му ще се усъвършенства, предаде Монитор.

``
реклама

30-годишният Георги страдаше от рядко срещан израстък – сарком на меките тъкани, чиито кафези се популяризират доста бързо в тялото. Тъй като в България липсва опит в лекуването на този тип рак, той потърси избавление за страданията си в турската клиника Memorial Hospital в Истанбул, където лечението се заплащаше напълно. Първоначално бяха извършени шест курса на химиотерапия, след което лекуването продължи със скъпи лекарства. На 6 март т.г. Георги трябваше да бъде на обзор в клиниката при проф. Байрактар.

 Майка му Иванка моли всички, които са имали желание да оказват помощ, да не превеждат пари по дарителската сметка, допълват от изданието.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР