30-годишният полузащитник на "Монтана" Борислав Балджийски е диагностиран с COVID-19

...
30-годишният полузащитник на "Монтана" Борислав Балджийски е диагностиран с COVID-19
Коментари Харесай

Футболистът на Монтана Борислав Балджийски е с COVID-19

30-годишният полузащитник на "Монтана " Борислав Балджийски е диагностиран с COVID-19 зараза.
Един от водачите на монтанци е бил тестван на 30 октомври и откакто станал явен резултатът от проучванията е подложен под двуседмична домашна карантина. За останалите му съотборници няма терзания, че може да са инфектирани, тъй като поради травма Балджийски не е упражнявал с тима повече от 10 дни. Това е първи случай на ковид в "Монтана ".
Днес всички футболисти, треньори и чиновници на стадион „ Огоста “ си направиха наложителните при започване на всеки месец PCR проби. Резултатите от тях ще станат известни най-рано в сряда след обяд. Причината за това е, че лицензираните столични лаборатории са претрупани с работа.
Освен Борислав Балджийски още двама футболисти на "Монтана " могат да пропуснат неделната домакинска среща с ЦСКА. Защитникът на монтанци Валери Христов и голмайсторът на монтанци Тони Тасев получиха контузии на мача с "Локомотив " (Пловдив) и сменени наложително. От клуба споделиха, че двамата за в този момент не упражняват с тима, по сериозна е контузията на Христов, само че се надяват двамата да бъдат на линия за дуела с 31-кратните първенци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР