30-годишният модел и актриса Кара Делевин за пръв път разтревожи

...
30-годишният модел и актриса Кара Делевин за пръв път разтревожи
Коментари Харесай

Марго Роби разтревожена за здравето на Кара Делевин

30-годишният модел и актриса Кара Делевин за пръв път разтревожи почитателите си по-рано този месец, когато беше снимана на летище " Ван Нюз ", до момента в който седеше на скамейка без обувки

32-годишната австралийска актриса и другарка на Кара Делевин Марго Роби изглеждаше очевидно смутена, до момента в който си проправяше път към колата, която я чакаше пред дома на колежката ѝ от " Отряд самоубийци " в Лос Анджелис. Напоследък се носят клюки за влошеното здраве на Кара Делевин , откакто моделът беше сниман в няколко тревожни положения на обществени места.

Сестрата на Кара, която живее в Лондон, също е била снимана пред дома на сестра си, като се оповестява, че 36-годишната световна персона и блогърка " се е втурнала стремително при Кара ", заради  загрижеността за здравето на нейната сестра й, която пропусна няколко значими всемирски събития.

 Марго Роби разтревожена за здравето на Кара Делевин
Кара Делевин, юни 2022 година
30-годишният модел и актриса Кара Делевин за пръв път разтревожи почитателите си по-рано този месец, когато беше снимана на летище " Ван Нюз ", до момента в който седеше на скамейка без обувки и с разрошена коса, пушейки цигара и изглеждаща несъответстващо. Дни преди фотосите от летището Кара беше щракната от папараци до момента в който седи сама в колата си, пушейки нещо, което изглеждаше като тръбичка.

 Марго Роби разтревожена за здравето на Кара Делевин
  Кара Делевин и Марго Роби
Приятелството на Марго Роби и Кара Делевин стартира по време на фотосите им във кино лентата " Отряд самоубийци " през 2016 година

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР