30-годишният Илиян Стефанов е сред най-странните птици в новия сезон

...
30-годишният Илиян Стефанов е сред най-странните птици в новия сезон
Коментари Харесай

Илиян от „Фермата”: Мога да лекувам дори коронавирус

30-годишният Илиян Стефанов е измежду най-странните птици в новия сезон на „ Фермата ”. Заплененият от йогата млад мъж шокира и феновете, и участниците в шоуто с възгледите си за природосъобразен метод на живот, отхвърли си да носи облекла, а да е непрекъснато гол, манията си да е необут и да не употребява обувки и концепцията си, че в този живот няма смисъл да се работи.

Във „ Фермата ” Илиян занапред ще разкрива своите невероятни благоприятни условия. Макар и да минава за чешит, който е избрал съвсем аскетски метод на живот в всекидневието си, младият мъж крие невероятен капацитет. Той се състои в дарбата му да медитира и по време на медитация да вижда неща, които останалите участници няма по какъв начин да виждат. Именно тези видения му подсигуряват триумф в спортните игри, тъй като се позволява, че постоянно ще бъде най-малко един ход пред другите.

„ Живея си живота, без въобще да се нервирам. Нямам разноски, дремя на студено, окъпвам се със студена вода, хапвам един път дневно с баница или с боба на баба ми, с която пребивавам. Смятам, че човек би трябвало да живее покрай природата, съобразявайки се с естествените закони. Старая се оптимално по-дълго време да вървя необут, с цел да се зареждам с силата на земята. Колкото по-дълго време вървим боси, толкоз по-здрави ще сме. На човек му е нужно напълно малко, с цел да живее ”, безапелационен е боляринът, който твърди, че от години въобще не се вълнува от материалното.

За да е оптимално завързан към природата и към създателя, се отказал и от секса. Плътското наслаждение отнемало огромно количество сила,  която човек би могъл да пренасочи за нещо по-полезно. Да последно имал гадже преди повече от петилетка. След това изцяло загърбил дамите. Не е гей – няма интерес и към своя пол.
Илиян твърди, че умее да вижда галактически кораби, кръстосващи разнообразни планети. Такава заложба имали всички хора, само че тъй като нямали навика да гледат в небето – не ги забелязвали. Той персонално виждал по 50 кораба над главата си седмично. Веднъж следял придвижването на дузина летящи чинии в продължение на 15 минути. Гледката била възхитителна. Опитал се да снима парада на НЛО с джиесема си, само че не съумял. Движели се по права линия и излъчвали светлина.

Илиян Стефанов бил уверен, че съществата разнообразни типове цивилизации. Някои от тях били много по-напреднали от човечеството. „ Много неща са показани във филмите, само че хората не имат вяра на всичко. „ Семейство Симпсън ”  и „ Гейм ъф престол ” – това са оракулски филми. Аз съм уверен, че има илюминати, има масони.  Всичко във фантастичните филми не небивалица, а действителност. По 12 часа дневно виждам небето и се зареждам със слънчевите лъчи. Не работя и не обичам да работя. Важното е, че съм по отношение на Космоса. И до момента в който съм „ вързан ” материалното не ме вълнува. Това е форма на битие, която малко на брой познават. Има хора, които се смеят, като чуят, че виждам галактически кораба, само че мнението им въобще не ме интересува. Те нямат визия какво се случва отвън телефония им уред, вързани са за него като плебеи. Осъзнах се, че в учебно заведение не са ни учили на най-важните неща от живота. Хората са като програмирани и мислят, че знаят всичко, само че не е по този начин. Истината е, че нямаме потребност от доста движимости и храна. Единствено значимата за индивида храна е прана силата, т.е силата на сътворението ”, размишлявал йога инструктурът.

Стефанов стартира да се занимава с източното изкуство преде няколко години, когато изпитва остра потребност от смяна в живота си. Тогава към момента живее в Съединени американски щати и е извършил фантазията на доста българи – да се изнесат в Страната на неограничените благоприятни условия. Един ден непринудено взема решение да си събере багажа и да замине за Индия. Там прекарва два месеца от живота си, който дефинира като „ интервал на цялостно осъзнаване ”. Изкарва документ от индийската йога асоциация, минаваща за една от най-авторитетните в света. Когато се завръща в България, подхваща лични курсове. Той забелязал, че близо 90% от хората не могат да дишат вярно, което води до куп болести. Стигнал и до извода, че с вярно поемане и издишване човек може да пребори даже ковид. В неговото схващане не съществувала думата „ болест ” за това и не боледувал. Подхранвал себе си и с позитивни мисли, написа Уикенд..

„ Аз съм човек, който не има вяра в болестите. Убеден съм, че мога да церя ковид. Нека ме вкарат за 20 дни или там колкото е в изолацията при Ковид-19 болен. След това на болния няма да му има нищо. Ще медитираме! Всичко е направено, с цел да се всява суматоха измежду народа. Всяка болест се ражда първо в главата, а по-късно разболява тялото. Научил  съм се да се вардя. Не се нервирам, не се вързвам на думи и това придава лекост на душата ми ”, изповяда още младият фермер. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР