30-годишната Лиляна Халкалиева от пловдивското село Желязно вече е обвиняема

...
30-годишната Лиляна Халкалиева от пловдивското село Желязно вече е обвиняема
Коментари Харесай

Обвиниха майката от Желязно за убийството на 8-годишната й дъщеря Вилияна

30-годишната Лиляна Халкалиева от пловдивското село Желязно към този момент е обвинена за убийството на 8-годишната си щерка Вилияна.
Жената не е осъждана. Убийството е осъществено посредством нанасяне на прободно-порезни пострадвания с нож по тялото на детето.
Повдигнатото обвиняване е за съзнателно причиняване гибелта на малолетно лице, което е нейна рождена щерка. Наказанието, което се планува за това закононарушение, е от 15 до 20 година затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвинената е арестувана за период до 72 часа в лечебното заведение, където е настанена, поради обстоятелството, че тя е наранила и себе си с ножа след нападението над момичето. Жената е оперирана, в схващане, само че остава в тежко положение.
Основната версия за случилото се, по която работи прокуратурата, е тежко психическо положение на майката. Хората от Желязно описаха Лиляна Халкалиева като спокоен и преклонен човек, който се е грижил добре за детето си.
Утре от държавното обивнение ще изискат съдът да дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Лиляна Халкалиева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР