30-годишната британка от Бристъл Аметист Рийлм, която преди година шокира

...
30-годишната британка от Бристъл Аметист Рийлм, която преди година шокира
Коментари Харесай

Удивително! Жена разкри, че има сериозна и сексуална връзка с призрак като двамата влюбени искат да имат и деца

30-годишната британка от Бристъл Аметист Рийлм, която преди година шокира аудиторията с това, че е обърнала тил на мъжете преди повече от 11 години, с цел да " прави секс с духове ", в този момент съобщи в телевизионно предаване,че е в " много сериозна " връзка с дух. Освен това тя разкри, че се надява да има метод двамата да стартират семейство, оповестява " Мирър ".

Британката е консултант по духовно насочване и твърди, че е имала полови срещи с 20 разнообразни любовници-призраци през последните 11 години.

Въпреки това, тя показа, че неотдавна се е срещнала със специфична спектрална фигура по време на пътешестване до Австралия - фантом, който може да се окаже нейната същинска половинка.



" Един ден, до момента в който вървях през шубраци и се любувах на природата, внезапно почувствах тази невероятна сила. Знаех, че съм срещнала нов ухажор - споделя Аметист.

Разкривайки детайлности за връзката, тя споделя, че макар че не може да види призрачния си ухажор, тя е в положение да поддържа връзка с него и да прави секс.

И макар обстоятелството, че тя не е 100% сигурна дали духът е мъж, връзката сред тях е действителна.

Аметист сподели, че призракът се е върнал в Англия дружно с нея и шест месеца откакто са се срещнали, те към момента имат мощни усеща и споделя, че се надява, че връзката им може дори да премине на друго равнище.

" Това е много съществено. Всъщност даже сме мислели да имаме бебе-призрак. Знам, че това звучи бясно, само че аз се вглеждам в него и не мисля, че това е безусловно необикновено ", сподели тя в тв предаването.



Аметист изясни, че има избрана доктрина, съгласно която фантомните бременности в действителност са " бебета призраци ", които са в капан в човешкото тяло.

Тя има вяра, че някои дами могат да забременеят от духове, само че защото човешкото тяло и разум не могат да се оправят с процеса, бременността не се реализира на процедура.

" Сигурен съм, че има някакъв метод да си родим дете - просто не съм го измислила още ", приключи съветничката по духовно насочване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР