30-годишен варненец беше осъден на пробация“ за срок от 10

...
30-годишен варненец беше осъден на пробация“ за срок от 10
Коментари Харесай

Районният съд във Варна осъди двама мъже за кражби 

30-годишен варненец беше наказан на „ пробация “ за период от 10 месеца, при двете наложителни ограничения - срещи с пробационен чиновник и регистрация по сегашен адрес с честота 2 пъти седмично. Наказанието бе наложено по силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение.

Подсъдимият бе приет за отговорен в осъществяването на кражба на 3 ноември предходната година. Тогава той незаконно присвоил мъжки портфейл с намиращите се в него персонални документи, карта за пътешестване, заложен билет, парична сума в лв. и евро, всичко на обща стойност за близо 600 лв.. 
          Към момента породените от действието имуществени вреди са възобновени на притежателя. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно. 
                          -------------------------------------------
         25-годишен мъж от Каменар беше наказан на 10 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с  изпитателен период от 3 години. Наказанието бе наложено по силата на реализирано сред страните в правосъдна зала съглашение.
        Самата кражба е осъществена на 18 март тази година. На посочената дата, подсъдимият видял отворена входна врата на къща в квартал „ Левски “, решил да се възползва и влезнал в пространства на приземния етаж, с желание незаконно да присвои съхранявани там движимости. Той видял преносим компютър „ Тошиба “ със зарядно и мишка, както и подложка с вентилатор за портативен компютър, взел ги и още същия ден  ги продал на собствен прочут. Инкриминираните непознати движимости са оценени на стойност към 250 лв.. 
        Нанесените вреди са възобновени. Споразумението  е дефинитивно и влиза в действие незабавно. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР