30-годишен пиян шофьор е катастрофирал с Фолксваген около 21:35 часа

...
30-годишен пиян шофьор е катастрофирал с Фолксваген около 21:35 часа
Коментари Харесай

Дете почина в болница, след като пиян шофьор се заби в дърво в Плевенско

30-годишен пийнал водач е аварирал с " Фолксваген " към 21:35 часа на 23 октомври на третокласен път след село плевенското село Опанец в посока Долна Митрополия. Той е изгубил надзор над ръководството на автомобила и той е напуснал пътното платно, след което се е блъснал в крайпътно дърво, оповестиха от полицията.

Пострадали са

При случая 4-годишно момиче и млада жена на 21 години са получили черепно-мозъчни контузии. 30-годишен мъж, който е пътувал в колата, е с натъртвания и охлузвания. Тримата са били настанени за лекуване в болнично заведение, където по-късно детето е умряло.

Шофьорът е с пострадвания, само че без заплаха за живота. Направен му е пробата за алкохол, който е отчел над 1.2 промила. Пробата на мъжа за приложимост на опиати е била негативна. Задържан е за период до 24 часа.

На местопроизшествието е осъществен оглед. Било е оказано и подпомагане от екип на пожарната. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава. Сезирана е Районната прокуратура в Плевен.

Припомняме, че през вчерашния ден станаха произшествия с жертви край Симитли, в Ботевградско, а по-късно, тази нощ - и в региона на Разград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР