30-годишен е привлечен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура в

...
30-годишен е привлечен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура в
Коментари Харесай

30-годишен пиян шофьор без книжка е предизвикал ПТП-то с три жертви край Плевен

30-годишен е притеглен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура в Плевен. Неправоспособният мъж карал автомобил след приложимост на алкохол и предизвикал тежка злополука с трима починали на пътя Плевен –Ловеч.
Прочетете още

От Апелативна прокуратура оповестяват, че е открито, че на 20 юли 30-годишният мъж, без да е дееспособен и откакто използвал алкохол, управлявайки лек автомобил " Мерцедес " Ц200, на път II-35, Плевен -Ловеч, км. 21+470, в посока град Ловеч - град Плевен, наоколо до разклона за село Ралево, към 22.00 часа - навлязъл в лентата за насрещно придвижване. 

Удря движещия се по същото време на същото място в противоположна на него посока мотоциклет " Дукати 900 Секретен сътрудник ", ръководен от Ц.Л. на 44 години, на задната седалка, на който се возила 34-годишна. 

Водачът на мотоциклета и неговата спътничка са починали на място. 

Първоначално от Министерство на вътрешните работи оповестиха единствено за умрял моторист Вследствие на удара лекият автомобил " Мерцедес " се блъснал в крайпътно дърво. 28-годишен на предната седалка получил тежки пострадвания, откаран е в УМБАЛ – Плевен, където по-късно е умрял.

Прокуратурата ще изиска най-тежката мярка за неправоспособния и пийнал водач, който и сега е в ареста.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР