30 абитуриенти от Смолянска област облича изцяло за предстоящия им

...
30 абитуриенти от Смолянска област облича изцяло за предстоящия им
Коментари Харесай

30 сираци от Смолянско получават подарък абитуриентски...

30 зрелостници от Смолянска област облича напълно за идния им бал доцент доктор Андрей Кехайов. Бившият ръководител на Българския лекарски съюз, а в този момент учител в катедра " Здравна политика и мениджмънт " във Факултета за публично здраве, доктор Кехайов афишира решението си да облече зрелостници, които са сираци, на 25-годишнината на компанията си „ Анри 64 – Андрей Кехайов “ при започване на март т.г. в Смолян.

Над 20 от тях получиха тоалетите сидело на стилната компания " Андрюс ", на празнична колекция в Смолян, в наличието на кметовете на общините Смолян, Мадан, Рудозем и Неделино - Николай Мелемов, Фахри Молайсено, Румен Пехливанов и Боян Кехайов. Д-р Кехайов им обезпечава и всичко аксесоари към празничните дрехи - обувки, ризи, чанти и всичко останало към тоалетите. Абитуриентите са от общините Смолян, Мадан, Рудозем, Баните, Златоград, Неделино. Повечето обличаме напълно, като екип от стилната компания пристигна на място, с цел да им донесе тоалетите. Малка част от сираците пожелаха да получат вместо костюми средства с цел да си купят облекло за бала. Половината от децата, на които поемам тоалетите от региона са момчета, половината девойки. Най-много са децата от община Смолян - 7. Не го върша за пи ар, а с цел да бъдат равнопоставени децата на бала и да имат еднакъв старт в живота с другите деца ", сподели доктор Кехайов.

Той решил да подари сираци за бала в общините, с които компанията му за петролни артикули има дългогодишни връзки.
Предстои дрехи да получат и сираци от Северна България, сподели доктор Кехайов.

Той разгласи, че ще поеме на петима студенти от Смолянска област образованието за бакалаври във Факултета по публично здраве на Медицинския университет. Младежите, които ще бъдат субсидирани от него, с цел да завършат първа степен на висшето си обучение ще бъдат избирани по избрани критерии, които следва да се разгласят.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР