3 вълнуващи срещи от италианския волейболен елит предстоят в каналите

...
3 вълнуващи срещи от италианския волейболен елит предстоят в каналите
Коментари Харесай

Трудни предизвикателства за Казийски и Йосифов по RING и на btvnovinite.bg

3 вълнуващи срещи от италианския волейболен хайлайф предстоят в каналите на bTV Media Group.

В събота от 19:00 ч. по RING " Тренто " ще бъде хазаин на " Падуа ", а в неделя вечер още веднъж от 19:00 ч. Матей Казийски ще продължи стремежа на " Калцедония Верона " по пътя към класиране в топ 4 с мач против " Милано ".

По същото време гратис и без регистрация на уеб страницата btvnovinite.bg можете да наблюдавате срещата сред " Монца ", в чиито редици е и капитанът на националния тим Виктор Йосифов, и водачите в класирането " Перуджа ".

" Тренто " против " Падуа " е дуел сред два отбора с радикално разнообразни упоритости. Мястото на гостите в плейофите към момента не е несъмнено, откакто тимът се намира на 7-а позиция, макар че е със 7 точки задатък пред деветия " Равена ".

Домакините от своя страна не престават борбата си за довеждане докрай на първа позиция в постоянния сезон, само че " Тренто " все още се намира на 3 точки от първенеца и водач в класирането - " Перуджа ". Играчите на Анджело Лоренцети демонстрират съмнение на игрището. Тимът загуби на два пъти в последните си 5 срещи от шампионата. Това, което може да успокоява домакините, е, че в последните 11 директни противодействия сред двата тима победител непроменяемо е някогашният тим на Матей Казийски.

Снимка: legavolley.it

В неделя от 19:00 по RING Императора още веднъж ще бъде под светлините на прожекторите. Феноменалната игра на Казийски донесе скъп триумф с 3:2 над " Тренто ", с който " Калцедония Верона " затвърди желанието си да приключи в първата четворка преди плейофите.

Българският посрещач ще има за конкурент различен отбор, който се стреми към място в топ 4 - " Милано ". 5 точки разделят двата тима, като и двата клуба се намират в страховита форма. Домакините имат 5 следващи триумфа, до момента в който гостите са с още по-внушителен резултат - цели 8.

Откакто Казийски стана част от " Калцедония Верона " през декември, тимът има единствено 2 загуби, които са от отбори, намиращи се в челната тройка. Победа за българския волейболист и отбора му се явява едно от последните стъпала за завършването измежду най-хубавите четири в италианския хайлайф преди плейофите.

Снимка: legavolley.it

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg ще можете гратис и без регистрация да гледате конфликт от италианския хайлайф, в който има българско присъединяване.

" Монца " с Виктор Йосифов ще би трябвало да хвърли ръкавицата на именития си противник - първенците от " Перуджа " в търсене на освен това от почетна загуба. Домакините ще разчитат на двете си оръжия - Олег Плотницки, който със своя начален удар разстрои не едно посрещане. Украинецът се намира на трета позиция по брой асове, имайки цели 45 директни точки от сервис на своята сметка.

Виктор Йосифов продължава да стопира нападенията на противниците си, по тази причина не е необичайно, че българският национал се намира на втора позиция по сполучливо блокади в италианската Серия А1 с цели 55.

Снимка: legavolley.it

" Монца " реализира две чисти победи в последните кръгове и се закрепи на последната позиция, даваща право на присъединяване в плейофите - 8-ата. Този конфликт може да се яви и генерална подготовка за домакините преди възможния четвъртфинален конфликт, тъй като, в случай че двата тима запазят позициите си в класирането, то те ще се изправят един против различен в пряк спор за място напред в шампионата.

" Перуджа " продължава да утвърждава превъзходството си в италианския волейбол, имайки 11 следващи победи.

Почти всичко е на страната на гостите в неделния конфликт, само че ще успее ли Виктор Йосифов да подчини Вилфредо Леон и Александър Атанасиевич?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР