3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си

...
3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си
Коментари Харесай

Феномен! 3-месечно бебе проговори на баща си

3-месечното бебе Дженсън Уебстър споделя „ Hello “ („ Здравей “) на татко си и тази умилителна преживелица обиколи света посредством медиите. Невероятно е в действителност, само че това фактически се случва и можем да забележим удивителното видео, с помощта на Лора Уебстър, която просто е снимала по какъв начин нейното 12-седмично бебенце си играе с татко си.

В един миг, до момента в който таткото приканва бебокът да повтори думата „ Hello “ след него, то фактически я споделя, оставяйки безмълвни и изумени личните си родители. Бащата, Томас Уебстър, е учуден от реакцията на сина си и не може да повярва, че той в действителност е повторил след него думата „ Hello “.

А бебето е единствено на 3 месеца! Гордият баща качва невероятното видео в профила си във Facebook и единствено за часове то бива гледано от хиляди хора по целия свят.

Родителите си изясняват реакцията на бебето с тяхното държание по отношение на него. Те споделят, че беседват със сина си безусловно обикновено, без да се пробват да приказват с него на бебешки или да преправят думите си, както доста родители вършат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР