3-ма членове на партийната контролната комисия на БСП пристигнаха днес,

...
3-ма членове на партийната контролната комисия на БСП пристигнаха днес,
Коментари Харесай

След Петрич! Корнелия Нинова вдигна мерника и на БСП Благоевград, прати ревизори и проверяващи по жалби срещу общинския лидер Любен Милев

3-ма членове на партийната контролната комисия на Българска социалистическа партия дойдоха през днешния ден, преди обед, в Благоевград, с цел да правят одит и ревизират серия тъжби и сигнали против общинския водач на столетницата в Благоевград, Любен Милев. Проверката е по разпореждане на ръководителя на партията Корнелия Нинова. Според осведомени, проверяващите са с почнали да работят с ултиматум да приключат извънредно бързо, след което ще се вземат незабавни ограничения за стабилизиране на структурата, което може да значи и промяна на цялото общинско управление, отпред с Милев.

Проверката е инициирана, откакто до " Позитано " са пристигнали сигнали от членове на Българска социалистическа партия в Благоевград, че в структурата тук се води фантомна членска маса, че съществуват кухи партийни организации, които от години не работят, че редови членове, несъгласни с политиката, провеждана от локалното управление били подлагани на гонения и пресиране по всички линии на партийния и публичен живот.

В Благоевград се приказва, че още по време на последните избори част от актива на Българска социалистическа партия работил за " Левицата " и някогашен благоевградски кмет, който до неотдавна дърпаше конците и в Българска социалистическа партия Благоевград.

Всички тези клюки са предизвикали намесата на Нинова в работата на общинската конструкция, която както неведнъж сме писали, от дълго време е разграничена на лагери за и срещу Корнелия Нинова. Непрекъснатите крамоли и интриги обезличиха партията в Благоевград и това е видно от слабите изборни резултати, в последните няколко години.

Своеобразният триумф на локалните червени, които поддържаха Румен Томов за кмет на Благоевград и завоюваха,бе използван не за издигане престижа на партията в града, а за брутално кадруване по всички институции държавни и общински в Благоевград. Това отврати освен редовите членове на столетницата, само че и цялата общност - очевидец на голям брой безпринципни назначения, станали с общителното подпомагане на локалните ръководители на Българска социалистическа партия.

Изключително слаба партийна активност развива Българска социалистическа партия Благоевград от години и столетницата, партия с дълга история престана да бъде фактор, с който се преценяват останалите политически обединения. Припомняме, че сходна инспекция, изпратена от Нинова имаше и в Петрич, след която се чака избор на ново партийно управление.,

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР