3 години условна присъда с 5-годишен изпитателен срок наложи Районен

...
3 години условна присъда с 5-годишен изпитателен срок наложи Районен
Коментари Харесай

3 години условно за съучастник в телефонна измама

3 години условна присъда с 5-годишен изпитателен период наложи Районен съд-Пазарджик на 26-годишния Милен Любчев от Добрич, съобщи БГНЕС.

``
реклама

Срещу него е повдигнато обвиняване за това, че на 18-ти май предходната година в Пазарджик, за да набави имотна полза за себе си и за неустановено лице е пренесъл сумата от 5 956 лева, дадени му от Стефан Лазаров. Пострадалият е бил подведен от незнайно лице, че ще оказва помощ и оказва подпомагане на полицията в залавянето на телефонни измамници, за което би трябвало да хвърли през терасата на жилището си парични средства, които по-късно ще му бъдат върнати.

Делото против 26-годишния Милен Любчев се гледа по реда на съкратеното правосъдно разследване. Подсъдимият се призна за отговорен и напълно се съгласи с обстоятелствата, изложени в обвинителния акт. Прокурор Борислав Панчов изиска дейно наказване, поради присъединяване на Любчев в още 2 такива закононарушения, станали в Нови Пазар и Търговище. Според отбраната на подсъдимия обаче, той не е същинският причинител на действието, а присъединяване му в закононарушението е ставало посредством напън от страна на незнайното лице, както и от страна на брачната половинка на подсъдимия Любчев. Адвокат Живко Лаков изиска по-лека мярка, поради цялостните признания на подсъдимия.В правосъдна зала Милен Любчев персонално се извини на потърпевшия Стефан Лазаров и изиска от съда да му наложи по-лека мярка, с цел да може да се прибере и да се грижи за детето си. Съдия Красимир Лесенски призна Милен Любчев за отговорен и му наложи наказване от 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период. Присъдата може да се апелира в 15-дневен период пред Окръжен съд-Пазарджик.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 гарфилд (преди 1 минута) Рейтинг: 1140 | Одобрение: 440 Следващия път като го заловен,пак ще му дадат условна и...те,така. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни но
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР