3 дни след като Плевнелиев и водещата на прогнозата ма

...
3 дни след като Плевнелиев и водещата на прогнозата ма
Коментари Харесай

Бившата на Плевнелиев: Виновна съм за любовта на мъжа ми с Деси Банова

3 дни откакто Плевнелиев и водещата на прогнозата ма времето Деси Банова признаха за любовта си, екссъпругата на президента Юлияна се включи в конференция за съвременни компютърни технологии и основаване на уеб сайтове.

Събитието се организира обичайно в София, провежда се от доброволци, а на него се канят лектори от целия свят. Когато Юлияна идва на конференцията, малко на брой я разпознават, написа Галерия. Бившата първа дама е облечена повърхностно – с дънки, алена тениска с пай ръкав и бели маратонки. Видимо е напълняла.

Вярна на стила си, още веднъж е без прическа и грим. Близки на Юлияна настояват, че тя не страдала от раздялата, която действително се случила още преди година. Пред приятелки споделяла, че има виновност за изчерпването на брака си, защото нито един път не подкрепила мъжа си като президент.

„ Аз съм отговорна, че Росен хареса друга жена “, признала пред най-доверените си хора с известна доза горест и самокритичност Юлияна. Между другото – Банова и Плевнелиев ще посрещнат новогодишните празници в първокласен комплекс в Банско. Не е изключено там да получи и годежен пръстен с елмаз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР