3,8 години затвор при първоначален общ режим получи Благовест Молев,

...
3,8 години затвор при първоначален общ режим получи Благовест Молев,
Коментари Харесай

По-малко от 4 години затвор за травестит, блудствал с дете

3,8 години затвор при първичен общ режим получи Благовест Молев, подвизаващ се като травестит с името Аксиния. Срещу Молев имаше три обвинявания от прокуратурата за блудничество с невръстен, опасност за ликвидиране и увреждане на непознато имущество. Делото против травестита продължи близо 6 месеца, като през това време той бе в ареста с мярка за неотклонение „ задържане под стража”.

Той бе приет за отговорен за това, че е направил деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст, съобщи TrafficNews. Действията на Молев били осъществени пред входа му на бул. „ Никола Вапцаров”.

Молев бе приет за отговорен и за опасност за ликвидиране против съседка. След скандал във входа, той изритал няколко пъти вратата на жилището ѝ, счупил звънеца и отправил следните заплашителни изрази към дамата: „ Ей, този път ще те убия, ще те размажа “, „ Сега влизам, никой няма да може да те избави “ и други

За случая бил подаден сигнал в 1 районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. На място пристигнали полицейски чиновници, които установили счупения звънец и заварили дамата, която живеела в жилището, мощно смутена от дейностите на обвинения. Те позвънили на вратата на Молев, като той излязъл от жилището си, облечен с булчинска рокля, след което бил задържан.

Молев е зад решетките от октомври 2016 година. Престоят му в ареста ще бъде приспаднат от общата присъда, която бе постановена от магистратите. Той може да апелира присъдата в Окръжен съд – Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР