3-4 фиша за изхвърлени през прозорците на автомобилите фасове са

...
3-4 фиша за изхвърлени през прозорците на автомобилите фасове са
Коментари Харесай

В Пловдив вече глобяват за изхвърлени през прозорците на колите фасове

3-4 фиша за изхвърлени през прозорците на колите фасове са написали от " Чистота ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Над 70 общо са глобите, наложени с фишове и актове, единствено за последните 3 месеца - главно по Наредбата за ръководство на отпадъците, за изхвърляне на отпадъци отвън съдовете за боклук, за несъбиране разделно на боклуци и прочие, описа шефът на общинското дружество Иван Стоянов.

Най-пресният, само че и извънредно фрапиращ случай, е от околните дни. Край откритата сцена " Ядрото " в " Капана " чиновници на " Чистота " засичат две момчета - едното пие, другото пуши. Пушачът изхвърля фаса си на улицата, поискана му е персоналната карта, с цел да бъде санкциониран. И тогава се оказало, че младежът е на 14 години. С полиция е издирен баща му, на който е написан фиш. Оказало се също, че приятелят му е под 14 години и даже още няма персонална карта. 

Останалите санкции за фасове са наложени благодарение на видеорегистраторите в служебните коли на предприятието. По фрагменти и посредством Общинска полиция се търсят притежателите и им се постанова санкцията, която е до 50 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР