29-то издание на Винария се завръща с обновена концепция, която

...
29-то издание на Винария се завръща с обновена концепция, която
Коментари Харесай

Азербайджан с прощъпалник на Винария 2022

29-то издание на " Винария " се завръща с актуализирана идея, която разкрива магията на виното и тайните на неговото произвеждане. От 9 март до 13 март 2022 година Международен панаир Пловдив ще бъде най-престижната сцена за министър председатели в лозаро-винарската промишленост. Над 45 винарски мазета с интернационален авторитет ще покажат своите сбирки.

Изложбата ще показва богата селекция от винени питиета – достоверно локално произвеждане и международни марки, комбинации от старинни и модерни технологии, съвременна техника и материали. Винария 2022 се провежда още веднъж под егидата на Министерството на земеделието и със съдействието на Националната лозаро-винарска камара (НЛВК).

За първи път в ревюто се включва Асоциацията на производителите и експортьорите на вино в Азербайджан. Тя сплотява винарни, които развиват и промотират национално произвеждане, обичайни и съвременни технологии във винената промишленост. Азерските компании ще бъдат показани в Палата №11 на панаирния град. Там са ситуирани експозициите и на квалитетни мазета от Италия, винопроизводители от Португалия и Словакия, бутиково вино от Словения.

Винария 2022 включва още богата гама от качествени тероарни виновност от Германия, Австрия и Франция. Продукцията на бутикови мазета от другите райони на България ще илюстрира променената винена карта на страната ни. Всички изложители ще се състезават в състезанието „ Изборът на потребителя “.

Тематичната галерия ще покаже бъдещето на винарската промишленост с новите сортове грозде, способи и инвентар за преправка, системи за надзор на качеството. Всички тези нововъведения ще бъдат експонирани в софтуерната зона, която по традиция притегля браншовици, специалисти, експерти. Собствениците на дребни мазета могат да се срещнат с подобаващи за мащабите на тяхното произвеждане нови технологии и машини. Очаква се експозицията на повече от 50 софтуерни решения и индустриални нововъведения в бранша да провокират интереса също на огромни винопроизводители и лозари.

„ Градът на виното и деликатесите “ е измежду най-атрактивните за посетителите зони, където се презентират новите сбирки виновност, спиртни питиета, изискани храни и специалитети. Изложителите имат опция да провеждат дегустации, презентации и демонстрации пред публика от бъдещи клиенти и сътрудници.

Празникът на виното ще стартира с обичайното Дионисиево шествие, което Международен панаир Пловдив провежда на 5 март 2022 година с маршрут от пл. „ Римски стадион “ до пл. „ Стефан Стамболов “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР