29 лунен ден от 06:45 часа на 17 декември до

...
29 лунен ден от 06:45 часа на 17 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 декември 2017

29 лунен ден от 06:45 часа на 17 декември до 05:48 часа на 18 декември

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от новолунието.

Трудностите, зараждащи през този ден, може да се одобряват за богатство, защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми.

Основни рекомендации за този ден – примирение и смирение. Трябва смирено да посрещаме наказванията, в случай че има такива, защото те са резултат от това, което сме създали по-рано. Трябва да пъдим от себе си отрицателните мисли. Хубаво е още от сутринта да се програмирате да не мислите за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения.

В този ден не трябва не започваме нови неща, не ги и планираме. Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма. Преди сън е потребно да се пречистим с вода.

Възможно е, на моменти да бъдем разсеяни и комплицирани в държанието и дейностите си, както и да усетите неоснователно безпокойствие и натегнатост.

Утрешното Новолуние слага във вашия живот един нов цикъл, без значение от това дали вие го желаете или не. Затова, в случай че от вас се изискват избрани спомагателни сили, воля и труд – приемете нещата в своите ръце, и не се противопоставяйте на новата смяна. Сега може да се чувствате прекомерно комплицирани и ненаясно с това, което се случва с живота ви, само че с течение на времето ще разберете смисъла и предназначението му.

Въпреки всички тези не толкоз позитивни аспекти денем, бих ви посъветвала да не се поддавате на тези краткотрайни усеща и положения, да се помъчете да ги прескочите. И да вземете въпреки всичко позитивното от тази обстановка, тъй като все пак във всяко нещо може да се откри и извлече зрънце Надежда, Вяра и Любов.

С доста Любов от

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР