29-годишният врачанин, загинал в жестоката катастрофа на пътя между Бургас

...
29-годишният врачанин, загинал в жестоката катастрофа на пътя между Бургас
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за зверската касапница с моторист: Загиналият е Иван, аверът му бере душа, но има замесен и трети човек

29-годишният врачанин, умрял в жестоката злополука на пътя сред Бургас и Варна в неделя рано сутринта, се споделя Иван Трендафилов, написа " Конкурент ". Както БЛИЦ заяви, той управлявал мотор „ Хонда “, отклонил се от пътя се и забил с висока скорост в мантинелата.

Тежко ранен е возилият се откъм гърба 28-годишния Марио Маринов от Бяла Слатина. Спътникът, с откъсната дясна ръка и с заплаха за живота бил признат в бургаската болница. По-късно потърпевшият бил превозен за столичния институт „ Пирогов “.

Загиналият и тежко раненият били сезонни служащи в Несебър и тръгнали за родния си край откакто завършили уговорките си по морето. Според бургаската полиция притежател на потрошения мотор пък е Петър Стойчев от Несебър. Тепърва се обяснява каква е връзката сред него и врачаните и дали японската машина е била взета от тях с негово познание.
Причините за случая към момента се обясняват, само че съдейки по контузиите на младите мъже и вредите по мотоциклета, който е изцяло погубен, става въпрос за несъобразена скорост и загуба на надзор при изострен ляв завой.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР