29-годишният украински гражданин, който причини в петък вечер катастрофата на

...
29-годишният украински гражданин, който причини в петък вечер катастрофата на
Коментари Харесай

Украинецът от катастрофата на Хаинбоаз вече е с обвинения

29-годишният украински жител, който аргументи в петък вечер злополуката на прохода Хаинбоаз, към този момент е обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност на повече от едно лице.

При тежкия преден удар сред Гурково и село Пчелиново починаха четирима души, измежду които две деца.
Украинският жител е провокирал злополуката край Хаинбоаз, лишила живота на четирима Той е арестуван за период от 24 часа
За по-малко от 24 часа 29-годишният Виктор от Украйна се оказа обвинен и с непрекъсната мярка за неотклонение. Според прокуратурата, таман колата на украинеца е отговорна за нещастието на пътя сред Гурково и Пчелиново.
Снимка: btvnovinite.bg
Данните от огледа демонстрират, че автомобилът на украинеца е навлязъл в насрещното и по този начин се е стигнало до съдбовния конфликт. При него живота си изгубиха четирима души - стара двойка и двете им внучета.

29-годишният Виктор е бил арестуван от полицията, тъй като резултатите от огледа демонстрират, че е отговорен за нещастието.
Тежка злополука затвори Хаинбоаз и аргументи гибелта на четирима души Движението е спряно, обходният маршрут за леки коли е през прохода Шипка
Украинският жители е със статут на непрекъснато пребиваващ в България. В нощта на злополуката трябвало да пътува към родината си -куфарите били в автомобила му.

Прокуратурата изиска от Съда непрекъснатото му задържане под стража. Според служебния юрист, следва изясняването на значими елементи - имало ли е и трети автомобил, съпричастен към произшествието, какво е присъединяване на караната от клиента му кола и на самозапалилия се след удара автомобил.

Защитата на 29-годишния мъж съобщи, че ще апелира наложената му най-тежка мярка- задържане под стража.

Снимка: btvnovinite.bg

А в град Шивачево скърбят за загубата на четирима души - Николай, брачната половинка му Татяна, двете им внучета Йоана и Николай, които пътували от Лясковец към родния град, само че по този начин и не могли да се приберат у дома.

В правосъдна зала през днешния ден стана ясно, че след злополуката нощес 29-годишният мъж е останал на място, извадил е пожарогасител, опитал се да помогне. В родината си Виктор има семейство и осеммесечно бебе. А в родния град на починалите –Шивачево, и в община Твърдица, оповестиха тридневен печал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР