29-годишният Иван Трендафилов от Враца е мотористът, който след като

...
29-годишният Иван Трендафилов от Враца е мотористът, който след като
Коментари Харесай

Стана ясно кой е загиналият моторист край Бургас

29-годишният Иван Трендафилов от Враца е мотористът, който откакто се удари в мантинелата на пътя Бургас-Варна, почина на място рано сутринта през вчерашния ден, предава "Флагман ".

С него на мотора бил Марио Маринов от Бяла Слатина. Маринов е с откъсната ръка.

Младежът управлявал мотор „ Хонда” с бургаска регистрация, благосъстоятелност на несебърлията Петър Станчев, когато при изострен ляв завой изгубил надзор над транспортното средство и се забил в крайпътната бариера.

Близки на Иван разясняват, че младежът даже не близвал алкохол и бил образцов водач.

Заради тежкия удар Трендафилов умира на място, а спътникът му Марио Маринов е с откъсната дясна ръка.

Той бе откаран в УМБАЛ-Бургас, само че малко по-рано оттова оповестиха, че Маринов към този момент е изместен в УМБАЛСМ „ Пирогов “.

Причините за случая към момента се откриват, само че съдейки по контузиите на младите мъже и вредите по мотоциклета, който е изцяло погубен, става въпрос за несъобразена скорост и загуба на надзор при изострен ляв завой.

„ Скъпи близки и другари, с надълбоко огорчение ви оповестяваме, че през вчерашния ден 24.09.2017 умря нашият обичан наследник и брат Иван Атанасов Трендафилов Можете да се вземете последно довиждане от 08.00 до 12.00 ч. на 26.09.2017 в родния му дом във Враца. Погребението ще бъде от 14:00 в с. Фурен. Светла му памет “, написа почернената майка на Иван Трендафилов - Светлана във Facebook.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР