29-годишната Стефани Лин Смит и нейният 31-годишен годеник Джейми Басет

...
29-годишната Стефани Лин Смит и нейният 31-годишен годеник Джейми Басет
Коментари Харесай

Трагедия: Невеста с К-19 влезе в болница в деня на сватбата и почина след 5 дни СНИМКИ

29-годишната Стефани Лин Смит и нейният 31-годишен избраник Джейми Басет определили церемонията за 13 ноември. Те възнамерявали да се оженят в американския град Лъбък, щата Тексас, където Джейми направил предложение на Стефани, оповестява NBC News. Двойката обаче по този начин и не се оженила.

Според думите на Джейми, Стефани се е разболяла на 3 ноември, само че по това време не е забелязала признаци на ковид. След четири дни тя спряла да усеща част от усетите. Тя отдала този признак на херпес, от който преди е страдала.



„ Стефани се вълнуваше за идната женитба, разказала е майка й Ораля. - Тя отиде при доктор, който й предписа лекуване. "

Тъй като медикаментите не помогнали и положението на Стефани се влошило, тя била откарана в болница. Там тя е диагностицирана с COVID-19 и пневмония. След това Стефани била изпратена у дома в карантина, предписано й било да приема витамини, да си почива и да управлява равнището на О2 в кръвта.



На 10 ноември, съгласно думите на майка й, Стефани се е почувствала по-зле и по-слаба, спала е през целия ден и не е яла съвсем нищо. На идващия ден равнището на О2 в кръвта й спаднало мощно, тъй че тя била откарана в незабавното поделение. Първоначално положението на момичето не предизвиквало опасения измежду лекарите, само че с всеки ден обстановката се влошавала.



„ Сватбата ни трябваше да се състои през днешния ден “, написал е Джейми във Фейсбук на 13 ноември. - Вместо това Стефани е в болничното заведение и се пробва да увеличи равнището на О2 в кръвта си. Не съм я виждал от два дни. Това е извънредно и не бих поискал това на никого. "



На 17 ноември положението на Стефани става сериозно и тя незабавно е преместена в реанимацията. На идващия ден, рано сутринта, лекарите оповестяват на околните и годеника на момичето, че тя е умряла.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР