29-годишната сервитьорка Кали Блу от Уисконсин получи невероятен бакшиш от

...
29-годишната сервитьорка Кали Блу от Уисконсин получи невероятен бакшиш от
Коментари Харесай

Късметлийка: Сервитьорка получи $1000 коледен бакшиш

29-годишната сервитьорка Кали Блу от Уисконсин получи необикновен бакшиш от 1000 $, написа локалният вестник " Уисконсин стейт джърнъл ", представен от АП, предава Българска телеграфна агенция.

Това се случило рано в неделя сутринта в ресторант " Гъсиз дайнър " в град Сън Преъри, близо до столицата на щата Мадисън в Съединени американски щати.

Клиентът се споделя Майкъл Джонсън и е президент и основен изпълнителен шеф на верига от клубове за момчета и девойки на окръг Дейн. Той показа пред вестника, че търсил да ощастливи хора в потребност като част от акцията на клуба „ Плати напред “. Двама донори били обезпечили фонд от към 5000 $ за бакшиши.

Джонсън сподели, че графикът му за Коледа бил запазен със фамилии, на които възнамерявал да помогне, започвайки от 7:30 сутринта. Той потърсил в интернет заведения за хранене, отворени рано сутринта и по този начин попаднал на " Гъсиз дайнър ". Благодетелят към този момент бил получил имейл за сложното състояние на сервитьорката Блу и отишъл да реши на място нейното държание и умения за обслужване на клиенти.

Така той бил задоволително впечатлен, с цел да задели 1000 $ от фонда. Общо 12 сервитьори са получили солидни бакшиши, само че на Блу се паднал най-големият, тъй като било коледна заран, а тя била последният адресат.

Сервитьорката Блу назова бакшиша " необикновен " и сподели, че ще го употребява, с цел да изхранва четирите си коня.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР