29-годишната Джес Луис споделя, че никога не е била привлечена

...
29-годишната Джес Луис споделя, че никога не е била привлечена
Коментари Харесай

Жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, но я пази в тайна

29-годишната Джес Луис споделя, че в никакъв случай не е била привлечена от по-възрастни мъже, нито пък целеустремено е обмисляла да излиза с някого доста по-зрял от нея. Това обаче се трансформира, когато среща настоящия си другар, който е на 56.
 Чарити и Мат Крейг - двойката, която съумя да избави брака си след невярност
Жената, която твърди, че изневярата на брачна половинка ѝ е избавила брака им

Личната история на двама съпрузи

Двамата се срещат в края на 2022 година, на коледното празненство на брокерската компания, в която работят. Като сътрудници, са имали общ клиент и са знаели един за различен, макар че в никакъв случай не са се срещали персонално. На празненството обаче той сяда до нея, заговарят се и... се харесват.

Разговорът им протича леко и прелестно, а мъжът не скрива за развода, през който е минал. Въпреки раздялата със брачната половинка си, от която има едно дете, той остава в положителни връзки с нея.

Освен искреността, Джес прави оценка и зрелостта на приятеля си. Това, която я тормози обаче е, че да разкрие връзката им пред околните си. Нещо, което в този момент твърди, че ѝ се желае да бе направила по-рано.

Връзката на двойката стартира по най-естествения метод - със срещи на по пиво и вечеря. През март 2023 година обаче връзките им се задълбочават и стартират да пътуват дружно даже и отвън страната. Посещават Мексико, Хавай, Ню Йорк.
 Снимка 654081

Освен че прекарват от ден на ден и повече време дружно, Джес се влюбва даже още по-силно в приятеля си поради това, че той постоянно я поддържа.

" Това, което ме кара да се усещам най-сигурна с него, е че ми оказва помощ за всевъзможни проблеми. Имам тревога, с която помня, че момчетата на моята възраст в действителност въобще не знаеха по какъв начин да се оправят. Прегръщаха ме и ми споделяха, че съжаляват. Но приятелят ми също така и се пробва да ми помогне да намеря решение. Той ме научи да бъда по-силна и да управлявам живота си ", споделя Джес.

Тя не крие, че първоначално и двамата са пазили връзката си в загадка. Той обаче първи е почнал да разкрива повече на приятелите и фамилията си. Джес от своя страна пък е продължавала да се тормози, че хората ще я обвинят, че преследва парите му. Затова и прикрива истината най-малко за още малко.

В един миг обаче ѝ омръзва да измисля повече неистини и признава на майка си, че излиза с мъж, с който има 27 години разлика. И когато взема решение да показа любовната си история и с всички останали, им дава да разбере, че го прави тъй като желае, а не с цел да получава отзиви, рецензии и или утвърждение.

Впоследствие се оказва, че страховете на Джес са били безусловно неоснователни, защото както всички нейни познати, по този начин и тези на приятеля ѝ, демонстрират само схващане и поддръжка.
 Кембъл и Джет Пъкет - двойката, която провокира явлението Pookie TikTok в обществената мрежа
Те са млади, красиви и богати - двойката, за която всички приказват

Pookie е същинско събитие в обществените мрежи

" Ако съм научила нещо от всичко това, то е, че трябваше по-рано да призная коя съм и какъв брой съм щастлива в тази връзка. Стресът от пазенето на нещата в загадка освен повлия на връзката ни, само че и лиши цялата обич и поддръжка, които можех да имам от самото начало ", споделя Джес за Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР