29-годишен варненец ще бъде съден за извършена от него кражба

...
29-годишен варненец ще бъде съден за извършена от него кражба
Коментари Харесай

29-годишен рецидивист открадна 2200 лв. от игрална зала във Варна | Мъжът тайно предизвикал теч в тоалетната, за да отклони вниманието на крупието

29-годишен варненец ще бъде съден за осъществена от него кражба на сума пари от игрална зала във Варна. Районната прокуратура съобщи на съд К.К. за това, че при изискванията на рисков рецидив посредством потребление на ключ за отключване на долап за предпазване откраднал 2200 лева

Обвиняемият бил неведнъж осъждан за закононарушения срещу собствеността на жителите, като последно излежавал присъда за такова закононарушение до края на февруари 2021 година. Въпреки това той не трансформирал държанието си и година по-късно още веднъж направил кражба.

На 4 март 2022 година, К.К. бил в игрална зала, намираща се в град Варна. Той имал желание да открадне оборотните пари от залата, като авансово се снабдил, по непостоянен метод, с препис на ключа за чекмеджето, където крупиетата ги държали.

За да осъществя задачата си, мъжът скрито провокирал теч в тоалетната. По този метод К.К. съумял да отклони вниманието на крупието към този проблем. Жената взела връзката със служебни ключове и излязла от игралната зала, като по този начин обвиненият останал самичък. Той незабавно отишъл при чекмеджето с оборотните пари на крупието, отключил го с ключа, който имал, и взел от там сумата от 2200 лв., след което още веднъж заключил чекмеджето.

След това под предлог, че ще донесе принадлежности за корекция на повредата, мъжът напуснал игралната зала и не се върнал повече. В края на работната си промяна крупието открило неналичието на парите и неотложно подала сигнал.

Предстои делото против К.К. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване „ отнемане от независимост “ за период от три до петнадесет години.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР