28 лунен ден от 04:55 часа на 12 юни до

...
28 лунен ден от 04:55 часа на 12 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 12 юни 2017 година

28 лунен ден от 04:55 часа на 12 юни до 05:36 часа на 13 юни

Денят дава опция да намерим собствен личен път в земния живот и да оценим своите старания в постигането на земната цел.

Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е допустимо духовно просветление.

Период на реализиране на висшите истини, реализиране на духовно схващане, ден за съзерцаване, за отваряне на всичи чакри и работа с тях.

Най-важното в този ден – да се задържим на вълната на приповдигнатото въодушевление и да се постараем всички мисли и действия да бъдат положителни. Трябва да се помни, че насъбраната по време на растящата луна сила е съвсем изчерпана и тя не трябва да се изразходва бездарно за дребни битови проблеми (караници, ругатни). Денят не е предопределен за особена интензивност, по тази причина, да не се подхващат съдбоносни решения (сключване на брак, смяна на работа, промяна на местоживеене и т.н.)

Благоприятно е да се придобива или продава земя, недвижима собственост, може да се заемете със съществено преустрояване на дома или да се стартира капитален ремонт и така нататък

Добре е да се садят потребни растения и да се сеят положителни мисли, само че не би трябвало да се секат дървета, да се късат и дори да се подаряват цветя. Много е значимо да се пазят очите, по-добре е по-малко да се чете и да се гледа ярка светлина.

Денят ще го стартираме мощно, в духа на обуването и връзката. Ако до момента не сте съумели да проведете някой значим диалог и среща, то тази седмица ще имате прелестната опция да го извършите. Имайте поради, че сутринта нещата няма да бъдат по този начин бързи, а ще се изисква повече време и сили от ваша страна. Ще срещате повече трудности и ограничавания по пътя си, само че следобяд всичко ще тръгне бързо и интензивно.

Можете умерено да предприемете всевъзможни пътувания, договаряния, диалози, да си извършите проектите, да се занимаете с разнообразни типове документи, с тяхното оформяне.

Противопоказни са всички процедури и интервенции на белите дробове.

Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени пространства.

Добре е за водни процедури или за плуване

Сънищата са оракулски. Именно на сън можете да получите духовно просветление и да разберете задачата на живота си.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР