28-годишният водач бил надрусан с марихуанаОкръжната прокуратура в Благоевград внесе

...
28-годишният водач бил надрусан с марихуанаОкръжната прокуратура в Благоевград внесе
Коментари Харесай

Съд за шофьор, убил жена на 8 март

28-годишният лидер бил надрусан с марихуана


Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт против 28-годишния Сашо Янчев от Бургас за злополука, предизвикала гибелта на жена на улица “Глазне ” в град Банско. Предстои съдът да насрочи дата за разпоредителното съвещание по делото.
 Загиналата Наталия Тинчева. Снимки: Facebook Загиналата Наталия Тинчева. Снимки: Facebook
Кървавото произшествие стана точно на 8 март 2016 година Около 8 ч сутринта 32-годишната Наталия Тинчева спряла с автомобила си “Мазда ” пред магазин за цветя. Жената работела на ски дрешник и бързала, преди да застъпи на промяна, да купи букет за майка си. На излизане таман отваряла предната врата, когато нейната кола бил връхлетяна и смачкана от автомобил “Ауди ”. Тялото на Наталия отлетяло на няколко метра по тротоара и било затиснато от клоните на повалено при злополуката дърво. Пристигналите екипи на Спешна помощ и полицията открили, че е издъхнала на място.

Аудито-убиец било карано от Сашо Янчев – барман в локална дискотека. Той и сътрудника му Г. П. се прибирали от работа. Младият мъж карал по градската улица със скорост 115 км/ч. Изпреварил микробус, както и още един автомобил, след което на завой се разминал на косъм приближаващ отсреща автомобил. Тогава блъснал спирачки, колата почнала да се пързаля като шейна и помела спрялата “Мазда ”. В мига на удара младата Наталия държала с лявата ръка ръчката на отворената врата на своята кола, а с дясната – кормилото. Маздата се завъртяла и изкоренила близко дърво, а аудито паднало настрана в бетонна канавка.

Сашо Анчев бил тестван за алкохол и опиати. Пробите посочили, че е карал надрусан с марихуана.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР