28-годишният внук на президента Джон Кенеди Конър Кенеди е участвал

...
28-годишният внук на президента Джон Кенеди Конър Кенеди е участвал
Коментари Харесай

Внук на Джон Кенеди разкри, че се е бил на страната на Украйна

28-годишният внук на президента Джон Кенеди Конър Кенеди е взел участие като доброволец във войната на страната на Украйна, само че без да разкрива името си, оповестява британският mirror.co.uk.

В Инстаграм той написа, че се е включил в битката на Украйна срещу експанзията на Русия и макар, че няма никакъв предходен военен опит е бил " подготвен да почине за Украйна ".

" Когато постъпих на работа нямах предходен боен опит, не бях отличен стрелец, само че бързо се учех. Бях подготвен да умра там. Така скоро се съгласиха и ме изпратиха на северо-източния фронт. Харесваше ми да бъда боец повече, в сравнение с чаках. Страшно е ", написа Конър Кенеди.

Въпреки че разказа времето си в Украйна като нещо, което " не продължи дълго ", Конър сподели, че " видях доста и почувствах доста ".

Той не оповестява аргументите, заради които се е върнал в Съединени американски щати.

" Приятелите ми там знаят за какво трябваше да се прибера вкъщи. Винаги ще им дължа образеца им. Знам, че съм късметлия, че съумях да се върна, само че също по този начин бих поел всички опасности, които поехме още веднъж ", написа Конър и приканва за помощ за Украйна.

На фона на подготовката за основни междинни избори в Съединени американски щати този ноември и апелите към президента на Съединени американски щати Джо Байдън да ограничи или изцяло да спре въоръжаването на Украйна от Америка, Конър написа, че в Украйна " всеки ден някой жертва всичко за дълготраен мир ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР