28-годишният пловдивчанин Димитър Друмев се бори с тежко заболяване. Негови

...
28-годишният пловдивчанин Димитър Друмев се бори с тежко заболяване. Негови
Коментари Харесай

Да дадем шанс на 28-годишния Димитър да надвие левкемията

28-годишният пловдивчанин Димитър Друмев се бори с тежко заболяване. Негови другари и близки проведоха дейна акция за набиране на средства, нужни за лекуването му в чужбина. За него е основана и страница във Facebook -

Ето техния вик за помощ:

" Здравейте, благи хора! Обръщаме се към вас с голяма молба, търсейки незабавна помощ за набирането на средства за нашия обичан другар Димитър. Немалко пъти сме чували, че животът е доста нежен и би трябвало да живеем всеки ден по този начин, като че ли е финален. Никой от нас не допуска, че един ден може да изпадне в такава обстановка, само че ето ни тук.

Димитър Друмев е на 28 година от град Пловдив. През септември 2018 година чува диагнозата хронична миелоидна левкемия. Започва незабавно лекуване с тирозин киназни инхибитори, които управляват болестта, само че не реализират стремежи резултат. През месец януари тази година Димитър стартира да изпитва нетърпими болки в главата, съпроводени с изнемощялост и гадене. Посети редица невролози в София, както и незабавния кабинет в " Токуда " и от всички лекари поставената диагноза беше " тензионно главоболие ".

Следват 3 мъчителни седмици лекуване за " тензионно главоболие ", несъмнено, без резултат. Докато не се озова още веднъж в болница " Токуда ", където след редица проучвания се оказва, че Димитър е с бластна рецесия на левкемията. Спешно е изпратен във Варна за лекуване, където е и сега, и организира втория си курс на химиотерапия. Следваща стъпка от лекуването е трансплантация на стволови кафези в Германия.

Необходимите средства за лекуването, съпътстващите го разноски и последващите процедури досега възлизат на към 400 000 евро - сума, която е непостижима за него и неговите близки без вашата поддръжка. Първоначалната вноска, с цел да бъде признат в Германия, е 207 000 евро и би трябвало да бъде изпратена в най-кратък период, с цел да може да постъпи там незабавно след химиотерапията в България. Както може би разбирате, нямаме доста време. Затова ние, неговите близки и другари, се обръщаме към всички вас с молбата да ни помогнете да съберем нужната сума за лекуването на нашия безценен другар. Димитър е страховит човек, изпълнен с фантазии и голямо предпочитание да пребори заболяването, с цел да се върне още веднъж към естествения метод на живот. Нека му дадем този късмет! "

IBAN: BG35STSA93000027867463

Титуляр: Димитър Крумов Друмев

BIC: STSABGSF
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР