28-годишният Енгин Ергуван, убил граничното ченге Петър Бъчваров се оправдава,

...
28-годишният Енгин Ергуван, убил граничното ченге Петър Бъчваров се оправдава,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето го Енгин, убил граничаря Петър Бъчваров

28-годишният Енгин Ергуван, умъртвил граничното ченге Петър Бъчваров се оправдава, че българските граничари са го преследвали с включени фарове, по тази причина разкрил огън по българите. 

Става ясно, че братята Енгин и Мустафа, които са чакали незаконните имигранти в сектора на оградата с дупки в нощта на случая, са били видяни от българската гранична полиция и предизвестени да се отдалечат. Убиецът признавал, че е грабил мигранти, само че изрично декларирал, че не е желал да убие граничаря, а единствено да го сплаши.

Братята взимали парите и мобилните телефони на бежанците, като преди този момент са имали проблеми с турските управляващи, само че били освобождавани и продължавали да плячкосват мигрантите.



Когато българската полиция присъединила фаровете на транспортното средство и ги помолила да се отдалечат, братята били на 10 метра от граничната ограда, Енгин Ергуван разкрил огън с пушка и незабавно избягал от региона при мъгляв и лек дъжд.

Брат му бил по-напред и бягал от родните ченгета. Именно заради тази причина той е освободен, като съдиите имали ясни доказателства, че Мустафа не е взел участие в стрелбата.

Турчинът Енгин не желал да бъде екстрадиран в България, само че занапред ще се преглежда такова искане. По време на съвещанието в съда стана ясно, че от турска страна са изстреляни 10-15 патрона към нашите граничари. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР