28-годишната хубавица от Килифарево Полина Петкова е новата жена до

...
28-годишната хубавица от Килифарево Полина Петкова е новата жена до
Коментари Харесай

Разкриха коя е новата до Рачков СНИМКА

28-годишната красавица от Килифарево Полина Петкова е новата жена до Рачков, само че не в персонален проект, а в шоуто му в ефира на Нова тв. Брюнетката обра точките на журито и стана първата " Мис Рачков " в последното издание на първи сезон на " Забраненото шоу на Рачков ".

Чаровницата съумя да отстрани конкуренция от над 1200 девойки от цялата страна, като до финала бяха позволени едвам 6 участнички.



Полина Петкова се занимава с пеене от дребна. Завършва бакалавър и магистър в Националната музикалната академия " Проф. Панчо Владигеров ". Участвала е и в " Гласът на България ".

В момента работи като актриса във Великотърновския спектакъл " Константин Кисимов ". Участвала е с епизодични функции в сериалите " Откраднат живот " и " All Inclusive ". И е желан модел за реклами на всевъзможни артикули и компании – публични рокли, дерматологична клиника, компании за бързи заеми, автошкола и така нататък

Във визитката си Полина сграбчи вниманието с признанието, че умее да кара и автомобил, и трактор. Добра е и в спортното катерене, където даже е притежател на 19 медала от Национални и Европейски надпревари.

В кръга, в който участничките в състезанието трябваше да показват гений, брюнетката изпя откъс от операта " Кармен " и съумя съществено да развълнува братя Аргирови, които бяха част от журито в конкуренцията. Те даже й предложиха да запишат взаимна ария.

Останалите в компанията, оценяваща девойките – Гала, Любо Ганев и Йордан Йовчев, също не скриха благосклонностите си към килифарчанката.

" Чувствам се ужасно. Много се веселя. Много е готино! ", разгорещено сподели Петкова, откакто бе оповестена за " Мис Рачков ".

Рачков посочи, че към момента не е ясно какво тъкмо ще прави Полина във втория сезон на предаването, само че сигурно ще взе участие в изданията по някакъв метод, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР