28-годишна жена от Орегон си спомни момента, в който беше

...
28-годишна жена от Орегон си спомни момента, в който беше
Коментари Харесай

Жена, на 28, остана парализирана с прерязан гръбнак, след като беше смазана от пиано при невероятен инцидент

28-годишна жена от Орегон си спомни момента, в който беше парализирана от кръста надолу, откакто преряза гръбнака си в урод случай.

Даниел Дръмонд се надяваше на ново начало в нов щат, само че трагичният случай я остави с пресечен гръбначен дирек и се нуждаеше от инвалидна количка, с цел да се придвижва, откакто тя и другар се пробваха да реалокират пиано. Тя местеше тежкия инструмент предишния месец, когато приятелят, на който помагаше, загуби хватката си и изпусна „ цялото изправено пиано “ върху нея, оповестява WIWO.

Даниел, която едвам неотдавна се беше преместила в Орегон от Охайо, беше откарана по неотложност в болница, където лекарите й направиха незабавна интервенция. Но тя получи ужасната вест, че случаят е прекъснал гръбначния й мозък, оставяйки я парализирана от кръста надолу.

„ Опитвам се да запазя положително въодушевление, тъй като знам, че в този момент това е моят живот, само че е мъчно “, сподели тя пред изхода. „ В момента нуждая се от доста повече физическа терапия. Имам потребност да в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР