27-годишният японец, в чийто дом бяха намерени части от телата

...
27-годишният японец, в чийто дом бяха намерени части от телата
Коментари Харесай

Японският сериен маниак разкри ужасяващи детайли от престъпленията си

27-годишният японец, в чийто дом бяха открити елементи от телата на девет души, описа в детайли по какъв начин е намирал жертвите си. С първата от тях Сираиси Такахиро се свързал посредством Туитър и й предложил помощ да се самоубие. След това се наложило да извърши още едно ликвидиране, тъй като приятелят на момичето почнал да я търси. Използвайки тази тактичност, той умъртвил още седем души. Четири от жертвите му са малолетни.

Маниакът работил самичък. Полицията попаднала на следите му при издирването на 23-годишно момиче. Малко преди да изчезне, тя написала в Туитър, че си търси сътрудник, с който да постави завършек на живота си.

Все още не е ясно по какъв начин младият мъж е съумял да извърши толкоз доста убийства, без да притегли вниманието на съседите си.
Официални обвинявания към Такахиро към момента не са повдигнати.

Полицията откри в дома на 27-годишни нарушител остатъци от телата на осем дами и един мъж. Някой елементи пазел в хладилни кутии. Вътрешните органи изхвърлял в боклука.

Полицаите са разкрили и триона, с който е разчленявал жертвите си.

По данни на японските медии, преди да се реалокира в новия си апартамент, килърът се оплаквал на татко си, че животът му няма смисъл.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР