27-годишният ром Кольо Михайлов Панайотов от Варна, познат в целия

...
27-годишният ром Кольо Михайлов Панайотов от Варна, познат в целия
Коментари Харесай

Разкритие: Джобният Кольо е циганинът, който брутално изнасили жена в дерето до ул."Струга" във Варна

27-годишният ром Кольо Михайлов Панайотов от Варна, прочут в целия град като Джобния Кольо, е изнасилвачът на 55-годишната жена, която беше нападната брутално в ранните часове на 8 август в региона на улица „ Струга “ в морската столица, написа „ Телеграф “, базирайки се на източници от Министерство на вътрешните работи.

Роденият през 1989 г, в кв, „ Максуда “ мъж е доста добър познайник на органите на реда от ОДМВР – Варна, които вследствие на подхванатите бързи оперативни дейности, съумяха да открият местонахождението му и го задържаха два дни след бруталното закононарушение.

Операцията била осъществена безшумно в общинския подслон за бездомници и обществено слаби варненци, който се намира в едно от крилата на общежитията на СУПЦ „ Анастасия доктор Железкова “ в кв. „ Победа “. Кольо, който е единствено 160 см и бил именуван Джобния, поради дребния си растеж, опитал през зимата стая на втория етаж в приюта.

От началото на лятото бил изпъден оттова, поради неприятно пиене и чести кавги с другите настанени в общежитието. Живеел с майка си Мария, брачният партньор ѝ и брат му Михаил. От четиримата единствено брачният партньор на Мария ходел на работа, а Кольо понякога разтоварвал камиони на Зеленчуковата борса, хващал се като общ служащ на градежи и по вилите или пък бил на повикване.

„ Алкохолик, доста нападателен, напряко неуправляем. Като се напие, постоянно си проси багра, тъй като е завързак, само че доста се перчи “, споделят за него от „ Максуда “, които го познават от дребен.

Джобният Кольо не е женен. Всички знаят, че е бил в пандиза и никой не се учудва от обстоятелството, че е нападнал и изнасилил 55-годишна жена, тъй като бил пияч и цялостен хахо. От управата на приюта споделиха, че още във вторник криминалисти са го търсели, като показвали негова фотография и той бил разпознат от чиновниците.

„ И откакто го изгонихме, идваше понякога при родителите си. Виждал съм го даже изтрезнял. Веднага го разпознах по фотографията и служителите на реда го прибраха отсам. Всичко мина безшумно и спокойно, даже не се разбра, че се прави арест на рецидивист, упрекнат в такова гнусно закононарушение “, описа шефът на общинския подслон Димитър Енчев.

От ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна преди този момент оповестиха, че в хода на следствието са осъществени голям брой разпити и процесуално-следствени дейности, до момента в който се стигне до 27-годишния Кольо, регистриран за разнообразни престъпни закононарушения.

След осъществяването на закононарушението той се укривал при своите близки в общежитието, където бе открит и арестуван в полицейски арест за период до 24 часа. С разпореждане на наблюдаващия прокурор през вчерашния ден бе решено да остане зад решетките за период до 72 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР