27-годишният Иван Димитров, който се подвизава и под името Иван

...
27-годишният Иван Димитров, който се подвизава и под името Иван
Коментари Харесай

Българинът, драскал името си върху Колизеума се разкайва: Иска прошка от италианците

27-годишният Иван Димитров, който се подвизава и под името Иван Хоукинс, беше разпознат извънредно от MailOnline дружно с приятелката си Хейли Брейси - 33-годишна, откакто засегнат екскурзиант го снима по какъв начин издълбава имената им в античната тухлена зидария и го разгласява в интернет.

 

Двойката, която живее в Бристол, е била в италианската столица Рим в границите на триседмично европейско турне и е била открита в България в петък от полицията, откакто е била разпозната посредством записи от камери за видеонаблюдение и хотелски записи.

 

Майор Роберто Мартина от паравоенната полиция карабинери съобщи пред MailOnline:  " Колегите са разговаряли с мъжа и той е изразил своите извинения и откровено разкайване за това, което е направил. Той се свърза с нас, откакто открихме мобилния му телефон от хотелските записи и му оставихме известие да ни се обади. Естествено, той се притесняваше за правните последствия и всички те му бяха обяснени. Казахме му, че отчетът ще бъде изпратен на адреса му в Обединеното кралство, след което делото ще се гледа в съда, евентуално при започване на идната година, и той ще може да се извини персонално пред съда. Не го попитахме за какво го е направил, това ще го чуе съдията, просто му казахме, че е обвинен и е част от следствието.

 

Момичето не е обект на никаква тъжба, тъй че е почтена, що се отнася до нас, макар че механически тя може да се преглежда като съизвършител. Но още веднъж, това ще реши прокурорът, откакто приключим с нашите следствия, което не би трябвало да отнеме доста време, защото главното доказателство е истинският видеозапис на случая. Той /Иван Димитров/ ни сподели, че е доста смутен от това, което е направил, и продължаваше да се извинява за него, мисля, че се притесняваше от последствията от възможен правосъден развой, и ние му обяснихме, че може да получи ефикасна присъда от две до пет години и санкция до 15 000 евро ".

ROME—Italian Government is seeking to identify this tourist, who carved the name of his girlfriend, “Hayley ”, into the wall of the Colosseum.

Do NOT visit a country and deface historical and/or sacred landmarks.

— Bree A Dail (@breeadail)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР