27-годишният А.А. е осъден на две години лишаване от свобода“

...
27-годишният А.А. е осъден на две години лишаване от свобода“
Коментари Харесай

Две години затвор за мъж, който открадна автомобил край Сандански и катастрофира в София

27-годишният А.А. е наказан на две години „ отнемане от независимост “ за кражба на товарен автомобил и ръководството му без шофьорска брошура, оповестиха от прокуратурата.

Престъплението е осъществено през септември 2020 година, когато обвиненият откраднал транспортното средство в санданското село Хърсово , употребявайки контактен ключ. На идващия ден полицейски чиновници подали сигнал за прекъсване на крадената кола на ул. „ Свето Преображение “ в София, само че водачът се опитал да избяга . Последвала е гонка с органите на реда , в резултат на което мъжът се блъснал в полицейски автомобил на ул. „ Павел Красов “.

А.А. е бил арестуван, а инспекцията открила, че той кара след отнето свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство. В хода на следствието са събрани задоволително доказателства за виновността на подсъдимия.

Софийски областен съд призна А.А. за отговорен по повдигнатите му обвинявания и му наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години, което ще бъде бъде изтърпяно дейно при първичен „ общ “ режим. Наложена е и санкция в размер на 1000 лв. и лишаване на шофьорска брошура за период от две години.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР